Wie ben ik?

Vertaalbureau is opgericht door Iliana Markova,  beëdigd vertaler Bulgaars en Russisch,  afkomstig uit een klein stadje 30 km van de hoofdstad van Bulgarije, Sofia. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Economie in Sofia, richting Internationale handelsbetrekkingen en in België  is haar diploma gelijkwaardig gesteld aan Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW).

Ze is beëdigd gerechtsvertaler-tolk Bulgaars <-> Russisch <-> Nederlands voor de Rechtbanken Eerste Aanleg, Hof van Beroep, Lokale Politie, Federale Gerechtelijke Politie, etc. te Brussel, Gent, Dendermonde, Kortrijk, Brugge,  Oudenaarde.  Ze tolkt  voor Hof van Assisen, Hof van Beroep, Correctionele Rechtbank, Vrede Gerecht, Politierechtbank, in gevangenis, etc.

 Ze is opgenomen in de lijst van de tolken en van de vertalers (Russisch en Bulgaars) in de Provinciale Integratiedienst - Oost Vlaanderen en  in de Tolk- en Vertaalservice Gent. Ze is ook opgenomen in het lijst van de tolken voor de Vlaamse Centrale Tolkentelefoon Centrale "BABEL”. Ze is ook gecertificeerde tolk Bulgaars bij Centrale OndersteuningsCel Sociaal Tolken en Vertalen (COC) in samenwerking met de opleidingspartners - Artesis Hogeschool, Lessius Hogeschool Antwerpen, HUB-Brussel, Hogeschool Gent.

Ze is door alle rechtbanken  in Vlaanderen bevoegd verklaard om teksten met een officiële en/of juridische status te vertalen en te waarmerken met een stempel.

Ze is ook opgenomen op de lijst van de beëdigde vertalers bij  de Bulgaarse ambassade in Brussel: http://www.bulgaria.be

Contact

Beëdigd tolk-vertaler
Bulgaars, Russisch, Nederlands.
Vertaalbureau Iliana Markova

Soenenspark 17
9051 Gent (België)

Mobiel: +32 (0) 472 810 333
Fax: +32 (0) 9 220 93 14

Email: vertaler-bulgaars@telenet.be
http://www.vertaler-bulgaars.com/

BTW BE 877.807.042
Rekening: BE67 068 24359 24 87
BIC: GKCCBEBB

lees meer